Mac questions

Discussion in 'Gear' started by maximus, Feb 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maximus

    maximus Camp Fodder

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,429
    I just got my Mac yesterday. I don't generally take pictures and so I won't use iPhoto that much.
    iMovie I will use a little more.
    #11
  2. Deuce Wayne

    Deuce Wayne Damnit, I cant find my driving moccasins anywhere!

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    28,248
    Hey! They just work! lol
    #12
  3. Starkiller

    Starkiller 9

    Joined:
    May 30, 2002
    Messages:
    14,957
    They obviously do since the issue apparently got fixed with no real problems.
    #13
  4. Deuce Wayne

    Deuce Wayne Damnit, I cant find my driving moccasins anywhere!

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    28,248
    Problems? Fixed? = just works?
    #14
  5. maximus

    maximus Camp Fodder

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,429
    I've had my Mac for a week now. I have not touched my PC other than to transfer files.

    Every computer will have problems. They are made by humans who have problems.
    Mac work a whole lot better than PC. No major difficulties. Downloaded the iMovie update and iMovie works
    #15
  6. Starkiller

    Starkiller 9

    Joined:
    May 30, 2002
    Messages:
    14,957
    It didn't have any actual problems to begin with, it just needed the update to be compatible with the updated OS.
    #16
  7. TitanJeff

    TitanJeff Kahuna Grande Staff

    Joined:
    May 24, 2002
    Messages:
    23,380
    Yup. The first thing you have to do when getting a new mac is to go under the apple and do a software update. You'd think they could do that for you before shipping or, at least, put a huge sticker on the box telling buyers to do it.
    #17
  8. Starkiller

    Starkiller 9

    Joined:
    May 30, 2002
    Messages:
    14,957
    They should probably have Software Update set to start at login the first time after an OS installation. But it is set to run weekly by default anyway.
    #18
  9. avvie

    avvie Ke ali'i o na okole Tip Jar Donor

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    8,747
    Thankfully, it doesn't work like MS's updater:

    Updates are ready for your computer. Click here to download these updates.

    Hey, your updates are ready.

    I SAID your updates are READY!

    Hey, Dip***t! Hear the little bling sound? See this freakin balloon ova here? You know what that means? It means your freakin updates are ready, Ja****s!!

    :ha: Yeah, right...you don't really think that update manager control panel actually DOES anything, do you? Idiot...

    HEY, WHATTAYOUSE A MORON OR SOMETHIN"?? CLICK THIS F*****G BALLOON BEFORE I COME OVER THERE AND SMACK YA!!

    NO I DON'T CARE IF YOU DON'T WANT THEM OR WANT TO KNOW WHAT'S IN 'EM JUST CLICK THIS FREAKIN BALLOON! AAAAUUUGH!!!!!
    :grrr:
    #19
  10. Puck

    Puck Pro Bowler

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    13,051
    I set my Software Update to check daily fwiw
    I currently have no issues running any 1st party (or 3rd for that matter) apps
    10.4.11 (Tiger) G5
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.