goTitans.com Update Thread

Discussion in 'The Lounge' started by TitanJeff, Jul 17, 2012.

  1. altitan

    altitan Starter

    5,001
    1,355
    459
    Same here TJ. I use an android active. I can see the site when I open it but if I hit a link or go to post in shoutbox it says "Page cannot be displayed". I am positive it is something I am doing, I just don't know what.
  2. TitanJeff

    TitanJeff Kahuna Grande Staff

    26,197
    7,959
    1,149
    Do you ever go back to the page after to see if the message showed up but still gave you the error message?

    That was happening to me last week. I kept hitting "post reply" and getting an error message but it was actually posting.
  3. altitan

    altitan Starter

    5,001
    1,355
    459
    I did but wasnt getting an error. But I just did an update on my phone and its working fine now.
  4. avvie

    avvie It's another cold day in Hell Tip Jar Donor

    10,454
    1,419
    829
    For the past few days I keep getting "can not find DNS server". I'm late on everything now :/ It's sporadic; mostly in HST mornings.
  5. GoT

    GoT Strength and Honor Tip Jar Donor

    44,355
    13,188
    1,339
    just a quick note to say everything looks good best I can tell

    great job TJ!
  6. avvie

    avvie It's another cold day in Hell Tip Jar Donor

    10,454
    1,419
    829
    Just to clarify what I said earlier Screenshot_2016-12-22-15-32-12.png
  7. altitan

    altitan Starter

    5,001
    1,355
    459
    Yeah, im still having trouble on mobile unless im connected to wifi.
  8. TitanJeff

    TitanJeff Kahuna Grande Staff

    26,197
    7,959
    1,149
    Thanks. I have an email to my host to see if he knows why this is happening.

    I would have thought it would have all updated by now.
  9. avvie

    avvie It's another cold day in Hell Tip Jar Donor

    10,454
    1,419
    829
    Plot twist: I still get the same block most of the time but have discovered that it's only over wifi and not my Verizon network. Wtaf?
  10. altitan

    altitan Starter

    5,001
    1,355
    459
    I have the opposite. I have no problem over my home wifi but get nothing over AT&T network.