Apple remote

Discussion in 'Gear' started by maximus, Apr 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maximus

    maximus Camp Fodder

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,429
    I'm having trouble getting Apple remote to work. I know the Apple remote is on because the infered is showing up in photobooths camera, but it still isn't coming up.
    Any ideas.

    Oh, and the remote isn't blocked.
    #1
  2. Deuce Wayne

    Deuce Wayne Damnit, I cant find my driving moccasins anywhere!

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    27,993
    Well, it's apple. So it's working.
    #2
  3. Puck

    Puck Pro Bowler

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    13,051
    has it ever worked ?
    what have you done since the last time it did ?
    #3
  4. maximus

    maximus Camp Fodder

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,429
    never used it. I have a big keynote project coming up and was planning on using it for that
    #4
  5. Puck

    Puck Pro Bowler

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    13,051
    System Preferences
    REMOTE
    look to make sure the receiver (on the mac) is on
    I'm not sure everything is ON by default
    #5
  6. Starkiller

    Starkiller 9

    Joined:
    May 30, 2002
    Messages:
    14,957
    I believe that all remotes work with all other remote-ready macs (though I'm not sure). You could take the remote and see if it works on another mac.

    And see if you can borrow another remote and test it on your mac.
    #6
  7. Puck

    Puck Pro Bowler

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    13,051
    did you get AppleCare ? if so , call Apple
    #7
  8. maximus

    maximus Camp Fodder

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,429
    Is there a certain part of the computer that I should point to. I've been pointing at the screen...
    I don't have apple care.

    I got the computer in Feb? and just started to find a need for the remote.
    #8
  9. Starkiller

    Starkiller 9

    Joined:
    May 30, 2002
    Messages:
    14,957
    Even without AppleCare, it's still under warranty. So you should be able to take it to any authorized repair location or call Apple.

    As for the remote, I think it should work if you just point it at the front of the computer in general.
    #9
Thread Status:
Not open for further replies.